Ką tik supratau, kad lėtai, bet labai užtikrintai paverčiau savo virtuvę Belvilyje į pilnavertę kepyklėlę. Atvirai kalbant, tai atrodo neišvengiama, turint galvoje, kaip aš prisižiūrėjau į savo garažo kampą ir įsivaizduoju ten įkištą nedidelę duonos krosnį, tarsi tai būtų malkomis kūrenama pica. Žinoma, mano garaže šiuo metu yra, žinote, automobilis, keletas įrankių, o gal ir du nesąžiningi vorai, bet sutelkime dėmesį į svajonę: savaitgalio kepyklėlę. Nesakau, kad rytoj įkursiu kepyklą, bet svajonė užges. Kaip tešlos kildinimas šiltoje Teksaso saulėje – tik laiko klausimas.
Tuo tarpu aš apėmiau chaosą ir pradėjau rinkti kepyklos reikmenis atsainiai apranga mano virtuvę ir saulėtą kambarį visai šalia jos. Ar tai per daug? Žinoma. Ar tai mane džiugina? absoliučiai. Šie penki gaminiai yra mano ne toks subtilus, bet labai funkcionalus linkėjimas virtuvę paversti kepykla, ir aš oficialiai kaltinu savo rožines kepinių dėžutes dėl to, kad dabar mano kaimynai atsainiai klausia: „Kada kitas kepinių išpardavimas? “
1. 10 pakopų lakštinio padėklo stovas (dar žinomas kaip „Speed Rack“)
Tai taupo erdvę ir skatina ego. Niekas nepriverčia jaustis labiau profesionaliu kepėju, kaip šilto šokoladinio pyrago padėklą stumdydami ant vienos iš dešimties nuostabių pakopų, apsimetus, kad esate Great British Bake Off. Žinoma, jis techniškai skirtas kepykloms, kurios per dieną išsiurbia šimtus pyragaičių, bet taip pat puikiai tinka laikyti viską nuo sausainių iki vėsinančių pyrago sluoksnių arba, būkime tikri, mano pusiau užpildytų vandens stiklinių kolekcija. IR – mano katei Tronui viskas nepasiekiama, amen.
2. Autobusų kubilai (dar žinomi kaip praustuvai)
Žinau, žinau – autobusų kubilai yra tokie pat žavingi kaip restorano virtuvės gale, bet išgirsk. Šios didelės plastikinės šiukšliadėžės yra esminis. Viena vonia skirta nešvariems indams (dėl jos valymas jaučiasi kaip smagus sudėjimas), o kitas skirtas ruošti tešlai arba išmesti šiukšles ir miltais apibarstytus indus kepimo viduryje. Jie tvirti, nepretenzingi ir iš esmės leidžia man apsimesti, kad vadovauju kepyklai, kurioje dirba tikri darbuotojai, o ne tik aš, ir įnirtingai stengiuosi neperkainuoti duonos, vedžiodama šunį.
3. Baker's Math virtuvės skalė
Pamirškite matavimo puodelius; šios virtuvinės svarstyklės yra visų su tešla susijusių dalykų viršininkas. Tai ne tik tikslumas; tai apie pasijusti mokslininku sviesto ir cukraus eksperimento viduryje. sveriu viskas dabar – miltai, vanduo, net šokolado drožlės – nes jei ruošiuosi gaminti kepyklos lygio skanėstus, turiu nukreipti kepyklos lygio matematiką ir tai yra tiksli skalė, kurią naudoju profesionaliose virtuvėse.
4. Restorano kokybiškas mėsininko blokinis darbo stalas
Šioje lentelėje vyksta visa magija. Jis didžiulis, tvirtas ir toks paviršius, kuris atlaiko viską – nuo lipnios tešlos minkymo iki cukrinių sausainių iškočiojimo šventinėms formoms. Tiesą sakant, manau, kad šis stalas turi daugiau darbo etikos nei aš – jis tiesiog stovi, pasiruošęs veikti, o aš čia svarstau, ar valgyti sausainį, ar pasigaminti. O didysis planas – atėjus pavasariui surengti kepimo pamokas prie milžiniško darbo stalo!
5. Rožinės kepinių dėžutės ir špagatas
Nes būkime tikri, pristatymas yra pusė malonumo. Šios dėžutės yra beprotiškai mielos, o špagatas to puikiai papildo Aš tai visiškai suplanavau liesti. Nesvarbu, ar aš pakuoju likusius pyrago riekeles kaimynams, ar siunčiu sausainių šūsnį draugui, šios dėžutės šaukia „kepyklos prašmatnumas“.
Taigi, štai – penki dalykai, dėl kurių man sekasi paversti savo Belvilio virtuvę visaverte kepykla. Žinoma, tai šiek tiek per daug, bet taip pat ir gyvenimas šiame dideliame Viktorijos laikų name. Ir jei svarstote, ar papildysiu šį sąrašą šeštuoju elementu, atsakymas yra teigiamas: duonos krosnis mano garažui. Svajokime daug, draugai.